LACES

DID YOU KNOW THIS?

 

 

DSCF3328 DSCF3329 DSCF3334

Eftersom der er kommet lidt nye læsere til på det sidste, ville jeg da gerne fortælle lidt om mig selv.

1. Jeg går i 3i på Nyborg Gymnasium på linjen International Baccalaureate, som er en international linje, hvor alt foregår på engelsk og jeg går i klasse med folk fra hele verden. 2. Jeg får min hue på den 23 maj, og derefter flytter jeg hjem til min kæreste i Nordjylland, hvor jeg tager et velfortjent sabbatår. 3. Jeg søger febrilsk et arbejde, som har noget med mode at gøre. 4. Jeg søger ind på KEA efter mit sabbatår men er skide bange for at starte i skole i Købehavn. 5. Jeg bruger så meget af min tid på bloggen som overhovedet muligt, da jeg håber at den endda vil blive til noget.  6. Jeg elsker at stene tumblr, se dårligt tv og læse pladderromantiske e-bøger i lange baner. 7. Jeg har en stor passion for interiør – hvilket min kæreste er lidt nervøs for, siden at det er hans lejlighed, som jeg har store planer for, når jeg flytter ind. 8. Jeg hader salat, men elsker store saftige steaks – jeg føler mig så mandig. 9. Jeg elsker at købe modeblade og bare holde dem, fordi det føles så fashionable. 10. Min tatovering af en bøjle på håndleddet får enten folk til at grine eller til at give mig en high-five.

Hvis der ellers er noget, som I er nysgerrige omkring, skal I endelig bare spørge!

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LACES