STRIBE

HOW TO CREATE AN OUTFIT

Jeg bliver inspireret alle steder fra – street style, blogs, tumblr, instagram – alle steder. Derfor er det også tit at jeg gemmer billeder af det, som jeg bliver inspireret af, så jeg selv kan lave det til mit eget outfit senere når jeg får lyst. Dette er en lille guide igennem, hvordan jeg skaber outfits.

fkneTumblr er nok mit yndlingssted at finde inspirerende outfit-billeder. Der er mange streetstyle billeder, bloggere som lægger deres egne outfits op og engang imellem også billeder fra instagram. Dette billede er egentlig fra Zara’s hjemmeside, men jeg fandt det på tumblr. Jeg kan virkelig godt lide kontrasten imellem blondekjole og rullekrave-sweateren, som giver et godt twist. Nu har jeg fundet min inspiration, så er det næste skridt at se om jeg har nogle items i min egen garderobe, som passer til denne styling.

image

Jeg har valgt at bruge en chiffon kjole i stedet for blonder, som også er en super flot tekstur under en sweater. Denne sweater er mere ru og uden rullekrave end den på billedet, men den er stadig kort og passer fint til at være udenpå en kjole. Pigen på billedet har rå bikerbooths på, men jeg ville hellere følge den nye trend med slip ons i ponyhair.
Jeg bruger ofte timer på at kigge igennem billeder, som jeg har fundet på forskellige sites og derefter sammensætte items fra min egen garderobe og med mit eget personlige præg. Som I nok har opdaget, så er jeg til de meget diskrete nuancer for ikke at sige kun sort, men selvfølgelig finder jeg ikke kun billeder med sorte items. Jeg bliver rigtig tit inspireret af farverige outfits, men som jeg så selv laver til outfits i de farver, som jeg kan lide. Det gælder om at sætte sit personlige præg på de inspirations-billeder som man finder, så det ikke bliver kopiering. Det er den store forskel på det hele, som jeg lægger stor vægt på. Jeg hader når man kan se at en person har fundet items præcis magen til et inspirations-billede eller en blog-post, og derfor har kopieret nogen direkte. Det handler om at være individuel og skille sig ud – men samtidigt at følge moden og trends. Jeg siger ikke at man skal være trend-slave, men uden trends, ville der ikke være en sammenhængende modeverden, som vi kender i dag. Det at følge trends betyder ikke nødvendigvis at man er mainstream, hvis man altså konsekvent sætter sit personlige præg, som jeg har gjort til min regel nummer et.

Hvordan finder i inspiration og sammensætter outfits?

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIBE