CANDLES

PHOTOBOOTH

fgregn

 

Så meget som jeg elsker billeder taget med et ordentligt kamera i flot naturligt lys, så elsker jeg også photobooth. Der er noget personligt, finurligt og underspillet skønhed i denne slags billeder. Min læseferie begyndte i fredags og jeg kan bestemt mærke presset på mine skuldre. Der er under en måned til at jeg står med hue på og en hel fremtid, som jeg skal i gang med. Jeg er både sindsygt bange, men også ved at skrige af spænding. Jeg glæder mig så meget til at min hverdag ikke længere handler om skole, afleveringer og fravær, men om ting som jeg egentlig elsker og går op i. Bloggen vil bestemt blive prioriteret højt, da jeg håber at komme virkelig frem i verden med TOMGANG, som er mit lille hjertebarn. Efter mit sabbatår håber jeg på at komme ind på KEA og studere designteknologi med design som speciale. I mit sabbatår vil jeg derfor dyrke design og mode, da det er de to ting som jeg vil arbejde med.

Hvad skal I efter sommerferien?

//Simone.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CANDLES