SLIPPERS

THE BATTLE

image

 

Var I lige så spændte i nat, som jeg var da Markberg afslørede samarbejdet med 5 bloggere? Jeg var især spændt på Marie Jedig fra Vilde Kaniner’s design og jeg må sige, at jeg ikke blev skuffet. Hun er klart min favorit i konkurrencen The Battle, som de 5 bloggere deltager i med hver deres eget taskedesign. Jeg elsker at Marie har valgt at bruge de to forskellige sorte teksturer calf hair og kalv i krokodille imitation og at hendes taske er anvendelig ved at remmene kan tages af og på.

Marie siger selv om hendes taske design: “Da jeg, personligt, sværger til sort, og har en garderobe næsten udelukkende bestående af denne nuance, har jeg lært mig selv at lege med kontraster og materialer i stedet, for stadigvæk at kunne skabe udtryksfulde outfits. Det er præcis denne tanke, der lå bag designet, som leger med to forskellige, sorte materialer, der komplimenterer hinanden. Jeg er inspireret af storbyen – og ideen om en funktionel taske, der både kunne bruges til hverdag og i byen – er min hyldest til København, og alle de stilbevidste kvinder, byen rummer.”

Hvis I vil stemme på Marie Jedig eller se de andre deltageres design, skal I blot klikke på billedet.

//Simone.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLIPPERS