INSPIRATION

BLACK ON BLACK

done

 

// Strik: Gina Tricot // Skjorte: H&M // Leggins: H&M // Solbriller: Ukendt // Sko: Second Female //

Jeg skyndte mig at få taget outfit-billeder på en ret så afslappet dag inden at regnen kom. Det her er måske ikke det mest banebrydende outfit, men det skal der også være plads til. For nogle år siden bar jeg næsten ikke andet end en skjorte sammen med en strik udenover, så man kunne skimte ærmerne og kraven. Personligt syntes jeg, at trenden er ved at komme lidt tilbage og derfor prøvede jeg det af sammen med mine skinnende leggins.

Husker I forresten at følge mig på Instagram (@simone__jensen)? Jeg er blevet ret så aktiv (aka afhængig) og opdaterer stort set dagligt.

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION