POSES

GRADUATION

10359530_10152399159954566_8440158564763887914_n

 DSCF3511

Jeg er egentligt en smule i mod denne slags indlæg, da jeg godt kan lide at en blog har personlighed – men ikke er personlig på denne her måde. Men at være færdig med IB og endelig have min hue på, fortjener altså et indlæg her på bloggen. Det er desuden også grundet eksaminer og flytning til Jylland, som har gjort at TOMGANG har stået stille i alt for lang tid. Den 23 maj 2014, kunne jeg kalde mig student efter min sidste eksamen, spansk. Det var også den allersidste eksamen for os IB’er og derfor var der reception og afslutning kun for os, selvom dimension og lastbil-turen kommer i slutningen af juni sammen med Hf og stx’erne.

Jeg er så glad for at være færdig, for nu kan jeg endelig slappe af og lave præcis det, som jeg har lyst til. Mode og indretning skal dyrkes på det højeste, jeg skal have tid til at være sammen med min kæreste og venner og så skal jeg ellers bare sove længe den næste måned.

Jeg vil nu i gang med TOMGANG igen, som snarest bliver opdateret til PLUS, da jeg vil gøre alt for at komme frem med mit lille hjertebarn. Ikke mere stilhed fra mig!

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSES