RETRO CALVIN KLEIN

COFFEE TABLE BOOKS

DSCF3539

Dirty Scrapbook af Sayuri Ogawa og Claire Richet, Moderne Møbler Design igennem 150 år af H.F. Ullmann

Bøger og mig har altid været tætte og efter at jeg er færdig med IB læser jeg rigtig mange ebøger. Derfor kunne jeg heller ikke stoppe mig selv, da jeg fandt disse to bøger på tilbud i den lokale boghandel. De er perfekte som ‘coffee table books’, da de er sjove og æstetisk flotte.

De kan henholdsvis købes på Amazon.com og Saxo.com

//Simone.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RETRO CALVIN KLEIN