EARRINGS

RETRO CALVIN KLEIN

kjbj klein1

 

Sættene kan købes på www.nelly.com

Jeg har altid været vild med trends, som tidligere har været inde i modebilledet og som pludseligt dukker op igen. Disse Calvin Klein undertøjssæt er ingen undtagelse. 90’erne styrer i øjeblikket her i 2014, og jeg elsker det. Jeg kunne meget vel fristes til at købe det sorte sæt, men jeg har ingen idé om, hvordan det skulle styles – jeg er ikke super vild med at vise mit undertøj. Men at føle sig sexet under tøjet er vel heller ikke helt dårligt…

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EARRINGS