BIRTHDAY WISHES

SLIP-ONS

DSCF3598

Slip-ons: H&M

Et lille smut til Aalborg den anden dag resulterede i, at jeg endelig fandt disse smuksakker i den lokale H&M. Jeg var ved at græde i butikken – selv da jeg så, at mine størrelse 38 fødder måtte bære over med at gå i en størrelse 40, da det var det eneste par, som var tilbage. De kostede 130,- og bor allerede på mine fødder. De er et sindsygt godt bud på et billigere alternativ til Birkenstock sandaler. Hvis man nu dog stadig hellere vil have et par rigtige Birkenstock, ved jeg, at de helt sorte Birkenstock er på udsalg her.

I dag er jeg ude at køre i lastbil og opføre mig tosset med mine hue på hovedet, så dette indlæg er derfor planlagt. Jeg håber at alle jer studenter derude har den bedste uge – jeg vil i hvert fald give den max gas sammen med min klasse en sidste gang!

//Simone.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIRTHDAY WISHES