HAPPY BIRTHDAY TO ME

BRODERING

 

DSCF3602 DSCF3604

T-shirt: H&M, Brodering: DIY

Jeg ser flere og flere steder, at folk har små sjove broderinger på deres t-shirts. Derfor tænkte jeg, at dette ville være en enkel lille DIY. Hjertet er blevet lidt skævt, men jeg syntes det giver hele konceptet lidt charme – og man ser ikke rigtigt skævheden, når t-shirt’en er på. Jeg overvejer at lave nogle flere, når mine broderingsfærdigheder er blevet lidt bedre. Hvad syntes I?

Broderingsgarnet og nåle er forresten købt til ingen penge i Søstrene Grene.

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY BIRTHDAY TO ME