BLUE BLUE

EAGLE CLAW

DSCF3664

 

Vedhæng: Ebay

Hvem er ikke dybt forelsket i Pamela Love’s Eagle Claw halskæde? Det er jeg i hvert fald – og da jeg fandt den på Zalando, så jeg ville have undgået told, blev jeg endnu mere glad. Desværre blev halskæden ved med at være udsolgt og derfor tog jeg sagen i egen hånd. Efter lidt klikken rundt på Ebay fandt jeg et par Eagle Claw øreringe til den sølle sum af 25,-, som til forveksling lignede Pamela Love’s originale design. Jeg fik dem derfor sendt hjem og lavede den ene ørering om til en halskæde, som I kan se på billedet. Voila! Jeg er ret tilfreds med resultatet og så blev jeg da heller ikke helt ruineret.

//Simone.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE BLUE