BRODERING

POST-BIRTHDAY

DSCF3718

Min fødselsdag var for snart to måneder siden, men jeg havde jo lovet jer at vise jer mine gaver. Denne smukke halskæde fik jeg af mine skønne kæreste. Den er super fin og passer perfekt til min ellers kulsorte garderobe. Jeg har altid været til sølv, men en enkel smuk guldhalskæden går man altså ikke forkert i byen med.

Der er sket meget siden sidst – jeg har for det første fået arbejde, hvilket også er grunden til at min blogging har været forsvundet. Jeg arbejder på et hotel, hvor jeg er stuepige og tjener. Det indebærer dog også at jeg har en hammer-kedelig uniform på, som jeg næsten ikke orker at tage af derhjemme efter en lang arbejdsdag. Dog skal jeg være bedre til at hoppe i noget lækkert tøj efter arbejde, da jeg føler mig så meget bedre tilpas i et outfit, som jeg rent faktisk kan lide.

Jeg skal ind i en rutine, som indebærer både min passion for blogging og min dagligdag med arbejde. Så ha’ lidt tålmodighed med mig – TOMGANG skal nok komme på benene igen.

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRODERING