GOLDEN

UPDATE

æolm

Billeder fra min tumblr

En lille update fra en meget fraværende blogger. Status er den, at jeg er ved at arbejde mig selv til døde ved at rede uendeligt mange senge, rense lokummer og servicere folk til diverse selskaber. Jeg har det egentlig meget godt. Jeg tjener penge, jeg bor sammen med min kæreste og jeg føler mig så inspireret for tiden. Jeg læste forleden Lærkes indlæg om, at hendes blogging før i tiden havde været defineret af hendes dilemmaer, problemer og tidligere kampe og at hun nu skal omdefinere hendes blog, da hun har det fantastisk godt. Jeg tror ærlig talt at jeg har det på samme måde. Da jeg gik i gymnasiet var det en fantastisk pause fra skolelivet, når jeg kunne klemme mig selv ind i min egen lille boble med bloggen og på den måde være kreativ i en ellers meget kedelig hverdag. Nu hvor jeg har en meget anderledes dagligdag skal jeg også til at finde bloggens plads og til at finde ud af, hvad det er, som jeg gerne vil med TOMGANG. Forhåbentligt begynder det at gå fremad, for jeg elsker mediet og vil gerne bruge den inspiration, som jeg brænder inde med på bloggen – så tak til alle jer søde læsere, som også holder gejsten oppe!

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOLDEN