BLUE HUES

ANGORA BRILLE

DSCF3751

Sweater: & Other Stories, Bukser: Vero Moda, Støvler: Second Female

Jeg behøver vist ikke at sætte den store gættekonkurrence igang om, hvad der er nyt på mig. Jo sweateren er også forholdsvis ny, men brillerne fik jeg så sent som i forgårs og derfor vinder de førsteplads. Når jeg sad og læste og så tv var jeg begyndt, at blive så svimmel og træt i hovedet, så jeg fik foretaget en syntest, som viste at det ville hjælpe mig, at få lidt minusstyrke foran øjnene. Det blev til disse briller i et lækkert klassisk design, som jeg er ved at vænne mig til sidder konstant i mit ansigt.

Sweateren er også ny og åh åh så lækker! Den er købt på min lille københavner-tur, hvor jeg besøgte min veninde, som er flyttet i lejlighed lige udenfor Frederiksberg. & Other Stories har virkelig bare mange lækre ting denne sæson og jeg gik derfor slavisk igennem alle deres sweatere, da jeg virkelig manglede en sweater i god kvalitet. Valget faldt på denne angora-guddommelighed, som jeg kommer til at bo i henover vinteren.

//Simone.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE HUES