DENMIN DRESS

Asos WHITE Knit Dress

jæj

Asos WHITE Oversized Grey Knit Midi Dress

Det er bestemt ingen hemmelighed, at Asos er en kær ven af blogverden og især den nye linje Asos WHITE har fået meget opmærksomhed. Jeg blev først forelsket i deres utroligt lækre cashmere sweatere, men nu har noget helt andet fanget mit øje – nemlig denne smukke kjole. Jeg er helt vild med dens lange linjer og oversize fit, som helt sikkert bliver en trend her til vinter, så den skal altså med i mine garderobe. Jeg håber dog lidt, at Asos snart udlover lidt 20% rabat, så prisen bliver endnu mere overkommelig. Find kjolen her.

//Simone

2

 • Nanna

  Enig Simone!
  Kom nu med en ny kode der giver 20 % Har en alt for lang saved liste som jeg snart godt kunne tænke mig og gøre noget ved ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Præcis! Krydser fingre for at det kommer næste måned! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENMIN DRESS