OCTOBER WISHLIST

DENMIN DRESS

DSCF3757

Denim-kjole: Asos

Endelig fik jeg taget mig sammen til at vise jer denne smukherlighed fra Asos. Den var på tilbud til små 150,- og derfor blev jeg simpelthen nødt til at slå til. Dog har jeg lidt vanskeligheder med at style den, da jeg syntes at den kommer bedst til udtryk uden noget udover, men med det efterårsvejr, som er godt på vej, er det ikke muligt med bare arme. Nogen idéer til styling?

Kjolen er forresten sat yderligere ned til 105,- nu og kan findes lige her.

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OCTOBER WISHLIST