THIS DAY

BLOGSEMINAR I ÅRHUS

201410_Invitation_HSF

Altså nu er jeg jo flyttet til Jylland og selvom at det føles som om, at København er bloggernes hovedkvarter, så sker der altså også noget her i det jyske – som for eksempel dette seminar. Jeg overvejer stærkt, at tage ind og se det senere i dag da jeg tror det bliver en utrolig spændende mulighed for, at vide mere om hvordan virksomheder kan bruge markedsføring gennem blogs og værdien af dette, men også om blogging bag kulisserne. Jeg kan da næsten heller ikke sige nej til chancen for at møde nogle andre bloggere i virkeligheden, så måske ses vi senere?

Det er desuden gratis og I kan tilmelde jer lige her. 

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS DAY