SECOND HAND-FOUND: BLAZER

FUTURE BUYS

image

1. Bukser fra Zara 2. Whiskyglas 3. ACNE nederdel 4. Ebay pels 5. Mads Munch illustration

Som regel når jeg selv læser en masse blogs, ser jeg utallige ting, som jeg bare SKAL eje, men så glemmer jeg det lidt og når jeg så har pengene, kan jeg ikke huske, hvad det var, jeg ville bruge dem på. Men det skal stoppe nu! Derfor er jeg begyndt at lave collager og gemme links, så jeg altid lige kan kigge på, hvis der nu er lidt overskud på kontoen. Disse 5 ting står i hvert fald højt på ønskelisten og jeg vil i hvert fald prøve at få dem mast ind iblandt julegaverne.

//Simone.

4

 • Sarah

  Wauw! Den pels er jo virkelig billig og smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Præcis! Den er altså for flot (og billig) til ikke at købe :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Wauw.. Den nederdel fra Acne er do die for.. Men 2000 kr.. Damn det mange penge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Har planer om at sy noget lignende, så hæng da lige på Nanna! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SECOND HAND-FOUND: BLAZER