UGENS STIL-INSPIRATION: EMILIE FOLI

HEADSTART FASHION SEMINAR OM MODEBLOGGING

b0d78038ec33dd4869a7c72856ec8247 image (1)

Som sagt var jeg til HEADSTART’s seminar om modeblogging på ARos, som viste sig at være super interessant. Seminaret var grundlæggende omkring, hvordan virksomheder kan bruge bloggere og deres blogs til at promovere deres produkter. Det var opdelt sådan at Nidal Mirzakhanova fra Carat Mediebureau først fortalte om konceptet igennem øjnene på virksomhederne og PR-bureauerne. Derefter talte Sidsel og Lasse fra bloggen Sidsel & Lasse om, hvordan de samarbejder med virksomheder omkring at promovere forskellige produkter – plus de havde de skønneste personligheder, så det var nok det bedste indlæg. Til sidst sluttede Barbara Saouma fra Bloggers Delight af med at fortælle om, hvordan et blogger-netværk som Bloggers Delight hjælper deres bloggere med at finde det perfekte match imellem blog og virksomhed og hjælper med at indgå aftaler, som i sidste ende giver et godt resultat for begge parter.

Jeg fandt seminaret interessant, da det gav et indblik i, hvordan betalt blogging foregår bag kulisserne og det gjorde også virksomheder opmærksom på, hvor stor en indflydelse blogge har i dag. Køb er ikke længere så simpelt, som det var engang. Vi forbrugere/læsere elsker at få anmeldelser fra folk, som faktisk har prøvet et produkt på forhånd og ikke en butiksassistent, som skal sælge produktet ligemeget om det er godt eller dårligt.

Det var da også super sejt at se bloggere, hvis blogge man læser hver dag, i virkeligheden. Jeg var dog alt for genert til at præsentere mig for nogen som helst, men i det mindste nåede jeg op i Regnbuen og var et hurtigt smut forbi Michael Kviums Fools udstilling. Desværre havde jeg slet ikke tid nok til at se hele smukke ARos, så jeg skal helt sikkert snart derind igen.

//Simone

2

 • Hvor lyder det bare vanvittigt spændende. Det ville jeg elske at høre.
  og hvor var det fedt, at du lige fik set Kviums udstilling. Han er bare en kunstner, der provokerer, hvilket er fantastisk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Det var det også! Jeg elsker Kvium og regner helt sikkert med, at jeg snart skal derind igen og have god tid til at sevhans værker :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS STIL-INSPIRATION: EMILIE FOLI