DRESS, JEANS AND BOOTHS

IPHONE FLOWERY CASE

DSCF3971

Efter at jeg flyttede sammen med min kæreste tilbage i maj, er jeg begyndt at forvandle mit liv på sådan en måde, at jeg kun ejer ting, som jeg elsker. Jeg har altid beundret folk, som havde hele deres liv sammensat så alt matchede – fra sko til lysestager til køkkengrej. For mig betyder en sammensat livsstil, hvor alt passer sammen, at jeg kan fokusere på andre ting. Jeg er lidt en perfektionist når det kommer til de ting, som alle andre kan se, så derfor vil denne ændring give mig ro, så jeg ikke behøver at bekymre mig over de ting, som jeg kan se ikke passer ind.

Derfor købte jeg dette smukke Iphone cover i en lokal butik i Svendborg, da jeg var hjemme for at besøge min familie. Det er utroligt smukt, passer til min stil og jeg kan lide det passer ind. Der var desværre ikke et mærke på, så jeg ved ikke hvilket brand det er, men butikken hedder Prinsesse2ben, så det kan måske hjælpe, hvis nogen selv vil have fingre i det.

//Simone.

4

 • Sarah

  Det er fra Ganni! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Smukt cover! Jeg kan godt se jeg selv er ved og blive mere moden i de ting jeg køber, da det er nogen ting som jeg ved jeg får brug for og de passer ind med hvad jeg har der hjemme. Selvfølgelig køber jeg stadig fejlkøb, det kan man jo ikke ligefrem stoppe med og gøre over en nat. :) Vil du ikke lave et indlæg med juleønsker? Er gået helt tabt i og lave en ønskeliste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Ja, jeg tror aldrig at man kan helt komme udenom fejlkøb… Og jo selvfølgelig vil jeg det! Jeg har næsten lige skrevet min ønskeliste, så den skal nok komme på bloggen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRESS, JEANS AND BOOTHS