VAGABOND DIOON BOOTS

KNITDRESS AND CHUNKY BOOTHS

DSCF3786DSCF3790

 

Strikkjole: H&M, støvler: Vagabond.

Åh well, jeg bliver vist bare aldrig rigtig tilfreds med mine outfit-billeder. Det nederste er det, som jeg hader mest og samtidigt er det også det eneste, hvor der faktisk er lidt ansigtsudtryk. Men nok om det – i det mindste får i min nye strikkjole og støvler at se i aktion! Støvlerne er blevet en klar favorit når jeg ellers ikke er på arbejde, for selvom at de giver højde, er de så behagelige at have på. Strikkjolen var faktisk lidt et impuls-køb, da jeg regnede med, at jeg ville købe kjolen fra Asos, men da denne kun kostede 250,-, blev den nødt til at komme med mig hjem. Jeg kan jo altid ønske mig den anden i julegave.

//Simone.

1

  • Super fedt outfit! Og jeg synes nu dine outfitbilleder er helt fine ;)
    Strikkjolen er virkelig flot til dig :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VAGABOND DIOON BOOTS