UGENS STIL-INSPIRATION: SILLE SØRENSEN, SILLEWHO

PAPER ROCKS

 

done

Sponsoreret

Jeg faldt over Maria Skyttes webshop www.paperrocks.dk tilfældigt på Facebook, men allerede ved første øjekast, blev jeg hooked på de smukke plakater. 32-årige Maria er uddannet billedekunstlærer, men har en stor passion for ord, farver, fonte, æstetik og minimalisme, hvilket er grundlaget for Paper Rocks. Plakaterne er lavet i en gennemført skandinavisk stil, så de passer ind i danskernes hjem og indretning.

Ovenfor ser i et lille udvalg af de andre plakater, som Paper Rocks sælger, som findes i både 30×40 eller 50×70. Gør jer selv den tjeneste og gå ind på www.paperrocks.dk og ikke mindst se de smukke plakater, men også den æstetisk flotte hjemmeside. Der er ovenikøbet også 20% rabat på jeres første køb  i øjeblikket! Paper Rocks har derudover også Instagram og Facebook profiler, som kan findes henholdvis her og her, hvor der opdateres med nyheder, inspirationsbilleder og andet godt med de skønne plakater.

I skal også glæde jer, for jeg har fået lov til, at lave en lille konkurrence med Paper Rocks.

 

//Simone.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS STIL-INSPIRATION: SILLE SØRENSEN, SILLEWHO