IPHONE FLOWERY CASE

SECOND HAND-FOUND: BLAZER

DSCF3962 DSCF3964 DSCF3965 DSCF3966

 

Jeans: Bilka, T-shirt: H&M, Støvler: Vagabond, Blazer: Genbrug.

Så den anden dag gik jeg i genbrugen for at finde en blazer og jeg fandt en – med skulderpuder til en flad 50’er. Jeg syede skulderpuderne ud, så den blev lidt mere moderne og stylede den med stramme jeans og en løs t-shirt. Meget casual og måske en smule drenget – på den gode måde. Jeg undskylder kvaliteten af disse billeder, da jeg havde indstillet kameraet forkert – great.

//Simone.

2

 • Lækkert outfit! Jeg skal faktisk også på jagt efter en sort blazer. Tror også jeg vil forsøge mig i en genbrugsbutik! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Gør det! De har ofte skulderpuder, men de er jo nemme at sy ud :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IPHONE FLOWERY CASE