LONG OVERSIZED COAT, MOM-JEANS AND GLASSES

UGENS STIL-INSPIRATION: EMILIE FOLI

efwef

 

Emilie Foli går til daglig i gymnasiet, men bruger også en stor del af hendes tid på hendes blog Nervøs Velour som emmer af skønhed, kvalitets-mode og Emilies søde personlighed. Jeg har stillet Emilie nogle spørgsmål omkring mode og stil, da jeg selv syntes at hendes egen stilsans er helt fantastisk. 

Hvordan vil du beskrive din stil?  Mørk, stilren og detaljeorienteret.  Hvad er god og sikker stil for dig? For mig hænger god og sikker stil, ikke nødvendigvis sammen. Folk der ser tilpas ud, og hviler i deres outfit, er generelt indbegrebet af god stil. Imens at sikker stil, består af items, der ikke larmer, og som du ikke kan sammensætte forkert. Hvad har gjort dig stilsikker og hjulpet dig med at finde din egen stil?  Bloggen har uden tvivl gjort mig utroligt opmærksom på min egen stil. Jeg har jo været tvunget til, at blive konfronteret med, hvad jeg havde på for et halvt år siden, og det tvinger mig også til, at forholde mig til det. Jeg er stadig under udvikling, og bliver hele tiden overrasket over hvilken retning, min stil tager mig i. Dit udtryk er altid under udvikling, – og det er ret god stil. Har du gode råd til andre, som er ved at skabe deres drømmegarderobe? Gå aldrig ned på udstyr. Køb ét drømme item af gangen, frem for 3, som du aldrig rigtig bliver glad for.  Hvad er dit motto når det kommer til stil og mode? Haha åh, jeg hader mig selv, men: less is more. Jeg er bestemt ikke en pyntepige, og for mig er det vigtigt, at det er den lille diskrete detalje der er i fokus.

Alle billeder er Emilies og kan findes på hendes blog www.nervøsvelour.dk

//Simone.

1

  • Jeg er så vild med Emilies blog! Hun er så stilsikker og samtidig personlig, hvilket jeg elsker :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONG OVERSIZED COAT, MOM-JEANS AND GLASSES