PAPER ROCKS GIVEAWAY

UGENS STIL-INSPIRATION: FREDERIKKE ‘FREDE’ TOFTSØ

 

 

1 2 3 4 5 6 7

8

Frederikke Toftsø lever det seje liv med praktikjobs i New York, PR arbejde for det danske brand DANSK og som modeassistent på WOMAN. Plus alt dette er hun også freelance stylist og læser digital design og kommunikation. Frederikke blogger på www.fredesblog.dk, hvor hun i sin travle hverdag viser hendes cool outfits, lækre collager og misundeligsværdige liv. Frederikke var så sød, at svare på et par spørgsmål omkring mode og stil.

1. Hvordan vil du beskrive din stil? Jeg elsker farver, mønstre, skøre silhuetter og sæt, men til hverdag går jeg mest i jeans, sorte herrebukser, hvide eller grå t-shirts, cashmere strik og sneakers. Lidt skørt. 2. Hvad er god og sikker stil for dig? Jeg bliver vildt inspireret af Elin Klings enkle og minimalistiske stil og Jayne Min som er lidt mere casual og drenget. Jeg synes god stil er forskellig fra person til person og tror det afhænger af, om man føler sig tilpas. God stil kan være alt fra tøj i god kvalitet, god styling, god pasform eller et godt øje for hvad der er passende til lejligheden. Sikker stil forbinder jeg mest med noget kedeligt, men på den anden side må folk med sikker stil spare en masse penge på fejlkøb, så det er jo meget fornuftigt. 3. Hvad har gjort dig stilsikker og hjulpet dig med at finde din egen stil? Jeg ved ikke om jeg føler mig stilsikker, for det sker at jeg kommer ud af døren og fanger mit spejlbillede i en rude og tænke WTF. Men der er også nogle gange hvor jeg finder en kombination af ting som jeg så bruger igen og igen. Jeg eksperimenterer når jeg har overskuddet til det og ellers bliver det hvide sneakers, sorte herrebukser og en cashmere strik. Det er min go-to når jeg skal være et sted kl. 8 om morgenen. Jeg føler mig godt tilpas og så kan jeg bedre koncentrere mig om alt muligt andet. 4. Hvad er dit yndlings-item og hvorfor? Mit aller yndlings er en sort silke kjole fra Oscar de la Renta som jeg har købt på et loppemarked i New York. Den er så smuk og enkel og så er det lidt som bukserne fra 4 veninder, et par jeans – for den sidder virkelig flot på de fleste og flere af mine veninder har lånt den. 5. Har du gode råd til andre, som er ved at skabe deres drømmegarderobe? Køb tøj i god kvalitet som passer dig godt, det bliver du gladest for og det holder i længst tid, MEN husk at det ikke behøver at være kedeligt af den grund. Det kan godt være jeg går i meget casual tøj 90% af tiden, men de sidste 10%, der vil jeg gå i silke kjoler, vanvittigt høje stilletter og printede sæt. Et godt trick er fx at kigge i butikker eller afdelinger hvor andre ikke kigger, der er større chance for at finde noget mega sejt der, end der hvor alle dine venner shopper. Det skal jeg lige være bedre til at huske på selv! Find en stil eller noget tøj du er tilpas med og hav det sjovt med det – prøv farver eller pasforme som du når normalt ikke går efter og find inspirationsbilleder af hvordan du godt kunne tænke dig at gå klædt. 6. Hvad er dit motto når det kommer til stil og mode? Hvis du er i tvivl, gør som Beyoncé.

2

 • I absolutely love your blog and find many of your post’s to be exactly I’m looking for.
  Do you offer guest writers to write content for you? I wouldn’t mind
  writing a post or elaborating on a number of the subjects
  you write with regards to here. Again, awesome
  web site!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Thank you for your kind words! No I do not offer guests to write on my blog, but thank you for offering!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAPER ROCKS GIVEAWAY