PAPER ROCKS GIVEAWAY WINNER

UGENS STIL-INSPIRATION: MIA GARDUM

 

 

 

ad IMG_9254_zpsd74e2ba0 IMG_9257_zpsce9a8092 IMG_9433_zps7bd8e1ad IMG_9502_zps4fff1e5e IMG_9527_zpsa9b4ea9a IMG_9540_zps2122fe80 IMG_9619_zpsec6d15e7 IMG_9832_zps2b7e4b64

 

Mia Gardum er 21 år, kommer fra Aarhus og ejer bloggen www.gardum.dk. Mia læser i øjeblikket en bachelor i International Virksomhedskommunikation i Englesk og Kommunikation på Aarhus universitet. Mia er derudover så heldig at arbejde på webshoppen FIRST TWIQ som modeassistent, hvor hun er med til at lave de fedeste skydninger! Mia var så sød at sige ja til at svare på et par spørgsmål omkring hendes egen stil og mode. 

1. Hvordan vil du beskrive din stil? Minimalistisk og Skandinavisk med fokus på kvaliteter, gerne med et twist i form af en maskulin siluet eller en rå detalje – jeg forsøger generelt at holde mig væk fra alt for feminine snit. Mest af alt elsker jeg basic og funktionelt tøj – og så er jeg nok en smule farveforskrækket. Jeg foretrækker at gøre mine outfits interessante i form af teksturer, siluetter og accessories. 2. Hvad er god og sikker stil for dig? God og sikker stil er for mig en grundstil, som ikke ændrer sig så meget over tid. Det er selvfølgelig i orden at tage trends til sig, men jeg synes altid den enkeltes fortolkning er hvad, der gør en stil lækker. Jeg beundrer virkelig folk, som er så sikre og tilpasse i deres stil, at de stort set ikke tager trends til sig – det er ret sejt. 3. Hvad har gjort dig stilsikker og hjulpet dig med at finde din egen stil? Bloggen – uden tvivl. Det der med at have en så visuel portfolie over, hvad man har haft på, giver rigtig god mulighed for refleksion, så man kan se, hvad der virker og hvad, der ikke virker for en. Det er meget sjovt, når man kan se en udvikling over tid, eller lige ser en enkelt tendens snige sig ind – f.eks. havde jeg en kort periode i august, hvor jeg dyrkede de store løse bukser. Tror dog aldrig de gør et comeback i min garderobe! Til gængæld er der også rigtig mange af mine helt gamle outfits, som jeg med glæde ville hoppe i igen – f.eks. outfittet fra mit allerførste outfitindlæg, som bestod af sort pels, jeans , læderstøvler og en vintagetaske. 4. Hvad er dit yndlings-item og hvorfor? Helt klart mine læderleggings fra By Malene Birger – de var et dyrt køb, men jeg har dem på flere gange om ugen, så de skal helt sikkert nok tjene sig ind på sigt. 5. Har du gode råd til andre, som er ved at skabe deres drømmegarderobe? Hold fokus på hvad din garderobe mangler. Jeg skriver i starten af hver måned en liste over de ting, som min garderobe har manglet, når jeg har skulle klæde mig på om morgenen måneden forinden. Det er en super god måde at undgå fejlkøb på. Og så er det en god reminder til en selv om, hvilken retning man gerne stilmæssigt vil gå. 6. Hvad er dit motto når det kommer til stil og mode?  Helt klichéagtigt: less is more. Hellere få lækre stykker tøj end mange i dårlig kvalitet. Og hellere klæde sig enkelt på, end at overdynge sig selv med unødvendige ting. Hold det simpelt!

Alle billeder er Mias egne og kan findes på hendes blog www.gardum.dk

//Simone.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAPER ROCKS GIVEAWAY WINNER