BIG COAT SMALL GIRL

HAPPY NEW YEAR

1

Godt nytår! Jeg håber, at I alle sammen får en vidunderlig aften og kommer godt ind i det nye år. Jeg skal personligt først til noget spisning med min familie, da min mormor har fødselsdag i dag og derefter skal min kæreste og jeg mødes med nogle venner. Jeg har lavet en lille collage (er I ved, at få for meget af mine collager?) med lidt nytårs inspiration. Nogen tænker måske, at jeg er lidt sent ude med den, men hvis der sidder nogen ligesom mig selv derude, så er det aldrig dårligt med inspiration i sidste øjeblik, når det planlagte look pludseligt går helt galt.

Pas på hinanden derude og så ses vi i 2015!

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG COAT SMALL GIRL