GLÆDELIG JUL

I 2015 VIL JEG…..

donedone 2

 

Jeg tror ikke som sådan på nytårsfortsæt, for jeg føler aldrig, at man rigtig kan forudsige tingene. 2014 blev bestemt helt anderledes, end jeg troede, på både godt og ondt – altså jeg troede bestemt ikke, at jeg ville bestå IB, men det skete sgu! Dog vil jeg i 2015 prøve at fokusere på det mere positive og prøve at få alt det negative som 2014 medbragte ud af mit system igen. Jeg vil nu også prøve på, at få bloggen mere i fokus, da det virkelig gør mig glad. Jeg elsker at skabe og være kreativ, så derfor vil jeg gerne udvikle mig igennem bloggen, så den bliver et  æstetisk flot produkt. Det er jeg faktisk allerede startet på, for jeg har downloadet Photoshop i en gratis måned og så vil jeg da se om mine evner indenfor billederedigering ikke kunne udvikle sig lidt. Det har så også resulteret i collagen ovenfor, som jeg selv er en smule stolt over. 2015 skal være et godt år for mig, da jeg allerede ved, at det byder på mange nye udfordringer og oplevelser – mere om dette senere! Hvad drømmer I om i 2015?

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUL