TRENDS I WANNA WEAR

PICK OF THE DAY: UDSALGSFAVORIT

Ikke-navngivet-1

Weekday Jumper 433,- 260,-

Jeg sidder herhjemme og kan næsten ikke vente til imorgen, hvor jeg begiver mig mod Århus og al udsalgsshoppingen (hvis der er noget tilbage.) Imellemtiden har jeg klikket rundt på de diverse webshops og kigget deres udsalg slavisk igennem og jeg må konstatere, at jeg er ret tilfreds med dette års salg. Min favorit i dag er denne lækre v-neck jumper fra Weekday, som er på udsalg på Asos. Den ville være perfekt med en tyndere rullekrave indenunder og et par herreinspirerede bukser. Mon ikke den ryger i min kurv?

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRENDS I WANNA WEAR