WHAT I WANT FOR CHRISTMAS

SMUK DESIGN

lihih

pyh, så gik der lige pludselig lang tid imellem indlæggene her på TOMGANG. Men det er nu ikke fordi, at jeg ikke har haft tiden til det og så alligevel har jeg ikke. Jeg har nemlig startet noget helt nyt og fantastisk – mit eget brand SMUK DESIGN. Siden at jeg var helt lille har jeg haft en kæmpe drøm om, at blive designer eller på en eller anden måde være involveret i en verden med design som fokuspunkt. Derfor har jeg nu taget springet, da jeg har meget fri fra arbejde og startet forsigtigt op med at lave armbånd, pullovers og nederdele. Alt er håndlavet – og derfor heller ikke perfekt. Men jeg elsker det og håber da også at andre vil komme til at kunne lide de ting jeg laver. Hvis I har lyst til at se mere, så kan I da kigge forbi SMUK DESIGN på instagram @smukdesign eller på facebook. 

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I WANT FOR CHRISTMAS