WELL SPOILED

TRENDS I WANNA WEAR

færdig

 

Nu hvor vi snart begiver os ind i et nyt år, så er jeg også begyndt, at overveje hvilke trends jeg gerne vil påføre mig i det nye år. Ovenover ser i lidt illustrationer for, hvordan jeg muligvis kommer til at se ud i 2015. Jeg kan personligt mærke, at det hjælper på min stilsans, hvis jeg tænker over, hvilken form for stil jeg gerne vil udstråle på det givne tidspunkt. Er jeg sporty, har jeg et professionelt touch eller er jeg normcore i dag? Jeg gør selv det, at jeg sammensætter små dele fra forskellige stilarter og på den måde skaber mit eget look i de outfits, som jeg går i. Så i 2015 vil I helt sikkert kunne se mig i suits og spidse loafers. Kan I også se, hvor glad jeg er blevet for collager lavet i photoshop? Jeg syntes, at det går ret godt!

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WELL SPOILED