I 2015 VIL JEG.....

WELL SPOILED

bumJeg er blevet godt og grundigt forkælet her i julen. For det første har jeg fået lækre adventsgaver til boligen af min kæreste (dem skal I nok få at se) og derudover har jeg også fået en masse gode julegaver. Macbook Pro’en fik jeg også af min kæreste (!!!) og var den sidste gave, som jeg åbnede juleaften. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle få en så dyr gave, men han mente, at jeg ville få brug for den til når jeg starter i skole igen og derfor fik jeg den så. Er han verdens bedste kæreste eller hvad!? Derudover fik jeg et Bjørn Wiinblad fad, gavekort, lidt smykker og penge. Fik I, hvad I ønskede jer?

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I 2015 VIL JEG.....