HOW TO BE PARISIAN WHEREVER YOU ARE

FRIVILLIG TIL COPENHAGEN FASHION WEEK

1

Da jeg så, at Marie havde lagt et link op omkring at være frivillig til Copenhagen Fashion Week på hendes facebookside, tænkte jeg, at det kunne være sjovt at ansøge. Hvad der var endnu sjovere var at jeg rent faktisk fik jobbet og skal nu være seater/backstage på Rådhuset og Børsen alle tre dage! Jeg er helt vildt glad, for selvom at jeg ikke skal være med som deltager, så bliver det alligevel en fed oplevelse – man skal jo starte et sted. Jeg skal selvfølgelig heller ikke arbejde hele tiden, så jeg tror, at jeg vil tage til nogle af de events som er åbne for alle. Derfor er jeg i gang med at planlægge outfits og jeg prøver virkelig, at få det hele til at passe ned i en lillebitte kuffert, da jeg ikke vil betale ekstra for baggage, når jeg flyver til København.

De søger forresten stadig frivillige, så hvis du er interesseret, kan du læse mere her. 

//Simone.

2

 • Wow, det lyder vildt spændende :) Det vil jeg smaddergerne høre om, når du kommer hjem igen :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Der kommer helt sikkert et indlæg omkring det! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO BE PARISIAN WHEREVER YOU ARE