INSPIRATION OVERLOAD

HAIR BAND, BIG COAT AND SNOW

måske

Bukser: Pieces, Støvler: Vagabond, Strik: Genbrug, Jakke: H&M, Hårbøjle: Silverqueen, Taske: H&M.

Et eneste godt billede blev det til, da jeg var ude og tage billeder i det der hurtigt efter, blev en ret så kraftig snebyge. Men her er altså er dagens outfit – med min elskede jakke. Ja, jeg kan ikke helt slippe den endnu, selvom den er alt for kold at have på. Dagen igår blev brugt på genbrugsshopping, som viste sig at blive en god fangst. Jeg modtog også min fine velour-hårbøjle, som jeg endelig tog mig sammen til at klikke hjem. Hjemmesiden er lidt mærkelig, men I kan finde den her til en super god pris.

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION OVERLOAD