SHINY LOAFERS

INSPIRATION OVERLOAD

1

Bloggere taler altid om manglede inspiration – jeg kender det selv alt for godt. Og lille Hadsund gør det ikke let for mig, at føle mig inspireret og fascineret af mine omgivelser. Men i øjeblikket har jeg faktisk den helt modsatte følelse. Jeg er overvældet af inspiration og det hele kører rundt i hovedet på mig. Jeg tror det er fordi, at jeg skal til modeuge lige om lidt og jeg vil gerne føle mig lækker i mine outfits. Mit humør hænger fuldkommen sammen med mine outfits – fungerer det ikke, så fungerer jeg heller ikke. Derfor er det virkelig vigtigt for mig, at jeg specielt i de dage, har sammensat outfits, som jeg er stolt over. Ellers er det bare mig, som tænker alt for meget over det. I det mindste får jeg set en masse lækre inspirationsbilleder igennem.

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHINY LOAFERS