H&M SPRING STUDIO COLLECTION 2015

PLANTS

2

I øjeblikket er jeg i gang med et større interiør-projekt herhjemme, hvor jeg langsomt skifter gamle genstande ud med nye. Jeg har altid elsket interiør og derfor betyder det utroligt meget for mig, at mit hjem også afspejler mig. Hvis jeg er omgivet af ting, som jeg kan lide og som jeg syntes er pæne, så bliver jeg mere afslappet og jeg behøver ikke sidde og glo på det hjørne af stuen, som jeg hader. I min omvæltning af vores lille lejlighed, har jeg også investeret i en Monstera Deliciosa, som jeg tror vokser mig henover hovedet på et tidspunkt, men lige nu elsker jeg at have den i stuen. I kan se den på det øverste billede. Mit næste skridt bliver en pude med det berømte Tommy Bahama tryk, som jeg tror vil passe perfekt i min grå sofa.

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M SPRING STUDIO COLLECTION 2015