BOLIG BLOGGING

TAPE

segwe

 

Tape holder: HAY

Denne lille fikse sag købte jeg faktisk i sommers, men jeg har aldrig fået den vist. Som skrevet i indlægget med facts om mig, fortalte jeg at jeg flytter hjem til min kæreste efter min sidste eksamen. Derfor har jeg igennem det sidste år gået og købt nogle småting, som jeg gerne vil bruge i indretningen og denne tape holder er en af de ting.

Dog vil jeg foreslå at købe den anden tape holder som HAY har, for selvom denne her ser vildt fantastisk ud, så er den forfærdelig at bruge.

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOLIG BLOGGING