PEARLS

CASUAL

DSCF3579 DSCF3580

Trøje: Envii, Kjole: H&M, Sko: Bilka

Et mere casual outfit, som jeg havde på den anden dag, da jeg brugte dagen på at genbrugsshoppe. Jeg fandt ikke det vilde, men hvad jeg fik med hjem, skal I nok få at se en anden gang. Jeg er blevet ret vild med trøje-udover-kjole-looket, som jeg ellers ikke har dyrket siden folkeskolen. Det er dog den perfekte kombination af items, når det kommer til det danske sommervejr, som godt kan være lidt træls nogen gange.

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

PEARLS