FUTURE DIY

AWKWARD POSES

done

 

 

//Kjole: H&M//Knit: Genbrug//Sko: Second Female//Jakke: H&M Trend// Halstørklæde: ACNE//

Ja, så skete det altså allerede – en outfit-post her på TOMGANG er en sjælden ting, men jeg vil gøre alt for at det ændrer sig. Jeg begav mig derfor ud i det medium gode vejr med min kæreste som fotograf og dette var hvad der kom ud af det. Som perfektionist bliver jeg nok aldrig tilfreds, men det er et skridt i den rigtige retning. Denne sweater er ny og jeg er SÅ glad for den. Jeg måtte slippe 30,- for den, hvilket er ingenting taget i betragtning af, hvor flot den ser ud sammen med min blondekjole, som jeg viste i detaljer den anden dag.

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUTURE DIY