MARBLE

BIRTHDAY WISHES

hjoij

1: Moss Copenhagen slip-ons. 2: Inspiration marmor skærebræt. 3: Kubus stager. 4: Penge. 5: James Russell plakat. 6: Abonnement på ELLE, COVER og RUM. 7: Stor eller diamant pære. 8: Arne Jacobsen krus. 9: 100 Getaways Around the World af Margit J. Mayer. 10: Brush Cleanser. 11. Gavekort.

På søndag har jeg fødselsdag! Jeg træder officielt ud af teenage-rækkerne og ind i det voksne liv ved at fylde 20. Derfor har jeg sendt denne ønskeliste ud til familie og venner, men I skulle da også have chancen for at få inspiration til ønsker og wants. Faktisk har jeg allerede været så heldig at få abonnement på ELLE af mine skønne veninder, så jeg glæder mig til, at få et lækkert blad ind af brevsprækken hver måned. Ønsker I jer noget specielt lækkert for tiden?

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MARBLE