A7

GRADUATION LOOKS

image (3)

 

Trøje: Monki, Shorts: River Island, Cardigan: ACNE, Ur: Marc By Marc Jacobs, Halskæde: Björg, Sko: Birkenstock.

image (4)

Bukser: H&M, Ringe: Ukendt, Camisole: Asos, ‘Lak’ stiletter: Nelly, ‘Chunky stiletter: Asos.

image (5)

Øreringe: Jane Kønig, Ur: Daniel Wellington, Sko: Givenchy, Kjole: Wood Wood, Solbriller: Karen Walker.

(sidste billede: credit til Marie Jedig)

Jeg ved godt, at jeg måske er lidt sent ude med dette indlæg, men jeg kan bedst lide at finde et outfit i sidste øjeblik, så jeg ikke kan nå at ændre mening. Min dimension er den 27 juni – over en måned efter at jeg har fået hue på, så jeg har haft god tid til, at finde et outfit. Men jeg har ikke fundet noget endnu! Dog tror jeg ikke, at jeg hopper i hvidt, medmindre, at jeg finder et billigere alternativ til Wood Wood skjorte-kjolen, som jeg har forelsket mig i efter at have set smukke Anne Johannsen fra bloggen Stonefox i Marie’s indlæg. I skulle dog ikke snydes for noget hvidt inspiration, så derfor har jeg lavet disse tre collager for at give eksempler på, hvordan forskellige styles kan gøres til det perfekte dimensions-outfit.

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A7