PONY-HAIR ESPADRILLES

BLUE BLUE

DSCF3684 DSCF3685

Skjorte: Genbrug, Nederdel: Asos, Espadrilles: MDK, Ur: Asos

Endelig et lille outfit, som jeg var hoppet i på min fridag i tirsdags. Jeg er blevet helt vild med mit skaterskirt fra Asos  denne sommer, da jeg konstant bruger det som en fed kontrast til større trøjer såsom denne skjorte. Skjorten som jeg nævnte i et tidligere indlæg er på trods af dens farve også blevet en favorit, da den kan bruges til både nederdele og bukser.

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PONY-HAIR ESPADRILLES