EAGLE CLAW

DIY CECILIE COPENHAGEN

DSCF3698

Sæt: DIY, Sko: MDK, Ur: Asos

En gammel nyhed, men det fortjener alligevel sin plads her på bloggen. Vi kan vist alle blive enige om at hypen omkring Cecilie Copenhagen sættene ikke er ovre endnu og selvfølgelig ville jeg også være med på bølgen. Dog har jeg ikke lige den mængde penge at kaste efter et sæt og jeg anede ikke om det overhovedet ville klæde mig. Derfor besluttede jeg mig endnu engang for at opsøge Ebay, hvor jeg købte 4 partisaner tørklæder, som jeg syede til dette sæt efter et mønster fra Stof & Stil. Resultatet blev rigtig fint, men jeg kan godt mærke, at det ikke passer min kropstype fuldstændigt. Dog er det et super behageligt outfit og jeg er sikker på at især trøjen nok skal blive brugt.

//Simone.

2

  • Er du sindssyg, hvor er det fint! Skriv hvis du tager imod bestilinger ;) ;)
    Knus mathildesunivers.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EAGLE CLAW