KNITDRESS AND CHUNKY BOOTHS

THIS DAY

læ,m

Dagen i dag har jeg brugt sammen med min kæreste i Aalborg, for at gøre nogle praktiske indkøb, tage et lille smut i IKEA og ikke mindst at dele 2000 ansøgninger ud. Mit arbejde bliver i december måned meget stillestående, hvilket betyder at jeg stort set bliver arbejdsløs. Derfor leder jeg nu på livet løs efter et nyt job (suk). Hvis I ikke har prøvet det kan jeg fortælle jer, at det er en meget nedslående process. Standard-svarene er ‘jobbet er besat til anden side’ eller ‘vi mangler ikke nogen i øjeblikket.’ og ud af cirka 150 ansøgninger er jeg blevet kaldt til én samtale… What is wrong with the world? Derudover har jeg heller ikke særlig meget erfaring, så jeg løber egentlig bare rundt i cirkler og bruger en masse kommunale penge på at printe ansøgninger ud på biblioteket. Bum.

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KNITDRESS AND CHUNKY BOOTHS