UGENS STIL-INSPIRATION: ANNE JOHANNSEN

CHANEL NAILPOLISH

1

Jeg er blevet ramt af en ordentlig omgang sygdom, som selv efter en hel uge stadig holder godt fast i mig. Derfor har jeg ikke lavet meget andet end at ligge under dynen, se Modern Family og trøstespise – selvom at jeg ikke kan smage andet end salt. Mit hoved er dog ikke så tungt i dag, så jeg fik taget lidt billeder til bloggen. Denne Chanel neglelak har jeg drømt lidt om i et godt stykke tid, men at give 140,- for neglelak har altid stoppet mig fra at købe den. Da jeg så endnu engang så den i Salling, kunne jeg altså ikke holde mig tilbage, da jeg syntes den er så fin. Jeg kan jo altid bare fylde den op med noget billigt neglelak, når den nu engang er tom.

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS STIL-INSPIRATION: ANNE JOHANNSEN