JOAN DIDION FOR CELINE

UGENS STIL-INSPIRATION: ANNE JOHANNSEN

færdig

 

Anne Johannsen (@annejohannsen) er en af Instagrams seje piger, som poster billeder af hendes outfits, nye items og giver hendes følgere et glimt ind i hendes Københavner-hverdag. Hun udstråler skandinavisk med hendes minimalistiske stil og sammensætninger. Anne har været så sød, at svare på et par spørgsmål omkring mode og stil. 

Hvordan vil du beskrive din stil? Minimalistisk men med hang til skæve og voluminøse silhuetter. Jeg går desuden meget op i materialer og så er jeg mest til sort, hvid, grå, navy og jordfarver, da min garderobe helst skulle passe sammen på kryds og tværs. Hvad er god og sikker stil for dig? At man ser ud/er komfortabel i det, som man er iført. Desuden er jeg inspireret af mennesker, som har bibeholdt den samme stil i mange år. Disse virker meget tro mod sig selv og selvbevidste. Det er cool, synes jeg. Hvad har gjort dig stilsikker og hjulpet dig med at finde din egen stil? Jeg har siden, jeg var helt lille læst modeblade og holdt mig opdateret omkring mode. Jeg har prøvet en del af, men har erfaret, at jeg skal gå efter gode kvaliteter og ting som jeg ved, der klær mig. Derfor går jeg ofte efter items som rullekraver, vidde bukser, skjorter og blazere, da jeg ved, at disse items passer godt til min kropstype. Jeg kan se en smuk kvinde med en lang fin kjole, men jeg ved, at jeg ikke vil føle mig tilpas i denne (desværre), så jeg holder mig i skindet i disse situationer. Hvad er dit yndlings-item og hvorfor? Den var svær ;) Jeg er svært glad for sko. Da jeg ofte er iført highstreet, føler jeg, at mit outfit stiger til et andet niveau, når jeg tilfører et par lækre sko. Lige for tiden er jeg vild med spidse sko, der ser super lækre og elegante ud, når de stikker frem under et par vidde bukser. Desuden betyder smykker meget for mig, da det viser meget personlighed. Jeg har eksempelvis altid de samme på (Et bullet armbånd fra Trine Tuxen i guld, diverse guld creoler i forskellige størrelser og en halskæde i guld med en lille måne designet af Lykke Li for And Other Stories. Lille for tiden drømmer jeg om at tilføje en guld måne med diamanter fra Sophie Bille Brahe og en guld ring med små diamanter fra Jane Kønig til min samling. Har du gode råd til andre, som er ved at skabe deres drømmegarderobe? Køb aldrig noget første gang at du ser det. Tænk over hvert eneste køb ligegyldigt prisen. Dette har hjulpet mig til at bringe mit antal af fejlkøb ned på et minimum. Jeg går desuden altid efter items, som er i god kvalitet og ser dyre ud uanset prisen. På den måde holder det enkelte item længere og så ser en silkeskjorte bare lidt mere lækker ud end en i polyester. Hvad er dit motto når det kommer til stil og mode? “Style is knowing who you are, what you want to say, and not giving a damn”

Alle billederne er Annes egne fra hendes Instagram @annejohannsen

//Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOAN DIDION FOR CELINE