FRIVILLIG TIL COPENHAGEN FASHION WEEK

POINTY LOAFERS

1

dddd 3Strik: &other stories, Kjole: H&M, Loafers: Mango.

Jeg er ikke helt klar over, hvad det er, der sker med kvaliteten af min billeder for tiden. Det må være en eller anden effekt, som jeg bruger, der gør dem så slørede… Ellers skal jeg bare til at købe mig et nyt kamera. Men altså, her er det første outfit-indlæg i 2015! Jeg har påført mig mine nye loafers, som alle andre syntes er grimme, men jeg elsker dem. De er gode her til vinter som kontrast til en stor vinterjakke og perfekte til sommer med bare ankler og sommerkjoler. De skal nok få deres eget indlæg, så I kan se dem bedre.

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIVILLIG TIL COPENHAGEN FASHION WEEK