Asos WHITE Knit Dress

90’s MOM

DSCF3761

DSCF3762DSCF3764

Trøje: Envii, jeans: genbrug, støvler: Selcted Femme, jakke: H&M

Et lille hurtigt outfit inden at jeg smutter på arbejde. Jeans’ne fandt jeg i den lokale genbrug til 30,-. De var dog for ucharmerende til min smag, så jeg syede dem ind i benene og lavede opsmøg. De fungerer ret godt, syntes jeg selv i hvert fald. Den opmærksomme læser lægger selvfølgelig mærke til, at jeg ikke har mine briller på. Jeg måtte desværre indrømme efter at have gået med dem nogle dage, at uden små ‘næse-klemmer’ ville jeg skulle gå og skubbe dem op på næsen hele tiden. Så jeg var nede igår og få bestilt et nyt stel, som jeg håber kommer en af dagene.

//Simone.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos WHITE Knit Dress