BLOGSEMINAR I ÅRHUS

LONG OVERSIZED COAT, MOM-JEANS AND GLASSES

DSCF3805 DSCF3806 DSCF3809

Jakke: H&M, Jeans: Genbrug, Sweater: Zara, Taske: H&M, Espadrilles: Modekompagniet.

Måske tænker I det samme, som resten af Hadsund’s indbyggere – hvad laver den tøs i sommersko midt i november? Men de passer så godt sammen med mine ‘mom-jeans’ og nu skinnede solen altså, så jeg gav mig selv lov. Jeg havde jo min nye store jakke på fra H&M, som egentlig er det, som jeg vil vise jer med dette indlæg. Jeg faldt over denne skønhed i H&M og blev helt forarget over, at den kun kostede 250,-. Selvfølgelig skulle den med mig hjem og den er nu en klar efterårs-favorit. Min er en størrelse 42, da der ikke var mindre. Jeg undrer mig lidt over, om den egentlig hører til plus-size afdelingen, da jeg igen så den i Aalborg den anden dag, hvor den også kun var i store størrelser. Dog hænger den i den generelle afdeling, så måske er det bare her i Jylland, at de mindre størrelser ikke findes eller er komplet udsolgt.

Jeg tog forresten til Århus igår og blev godt underholdt til Headstart Fashion’s seminar om modeblogging. Der kommer helt klart et indlæg om det senere!

//Simone.

6

 • Ida Mynthe

  Jeg har både været i H&M Næstved og i de to H&M her i Odense og der var den også kun i 40-44! Mærkeligt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Det samme her – hvis de vil have den oversized, så behøver den da ikke gå op til 44 :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Johansen

  Jeg var i H&M igår, faldte over nogen fede trøjer, som jeg bare måtte eje! Men jakken er godt nok for fed!

  Knus
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Jeg syntes, at H&M gør det virkelig godt denne sæson! Der er så mange ting, som jeg selv rigtig gerne vil eje :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • fedt outfit! Jeg tror bare at de små størrelser er udsolgt, for vi har dem Mindre i vores HM på Falster og de er også online i mindre størrelser. Det er vildt at den kun koster 250 jeg skulle dig bruge den i en 34 og de er udsolgt :-( ..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGSEMINAR I ÅRHUS