ANGORA BRILLE

OCTOBER WISHLIST

image

 

1: Saks Potts fur. 2: Celine solbriller. 3: How to be a Parisian wherever you are. 4: Vagabond Dioon støvler. 5: Zara sweater.

Denne oktober drømmer jeg mig væk i farver… eller så meget farve, som jeg nu kan klare i min ellers meget farveløse garderobe. Jeg har allerede fået skaffet mig to items i blå, som jeg virkelig snart skal have vist jer. Dog ville en en Saks Potts pels i blå ville bestemt heller ikke være dårligt. Grøn er begyndt at blive endnu en uopdaget favorit hos mig, men det skal altså være den perfekte grønne nuance, hvilket jeg syntes, at denne striksag fra Zara har. Derudover er jeg selvfølgelig hoppet med på Celine-bølgen og ville ønske, at dette par var mine, så jeg kunne sidde i vintersolen og læse gode råd om, hvordan man er en pariserinde overalt. Den sidste ting på min ønskeliste er faktisk allerede på vej med posten hjem til mig – de kommer helt sikkert på bloggen snarest.

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANGORA BRILLE